Tools, tutorials en tips en tricks

Zowel Microsoft als Google hebben aangekondigd hun uitgebreide suites met producten gratis ter beschikking te stellen in deze crisistijd.

Verder is online veel informatie te vinden over het gebruik van deze en andere tools en schiet iedereen elkaar links en rechts te hulp. Met name op LinkedIn en Twitter, als een soort spontaan ontstane online helpdesk.

Mensen delen lijsten met tools, organiseren webinars voor leerkrachten, delen videotutorials voor het gebruik van Microsoft Teams of Google Hangouts. Tool-aanbieders en zzp’ers bieden aan om hun kennis en ervaring te delen en bieden zich bijvoorbeeld aan als thuiswerkcoach.

Thuiswerkhulp.nl heeft een selectie gemaakt van tools, informatie over gebruik ervan die online beschikbaar is en op de site gepubliceerd. Zo brengen we vraag en aanbod naar de benodigde kennis bij elkaar. Ook hebben we diverse tips en tricks verzameld en online gezet.

Heb je vragen die niet beantwoord zijn, stuur ons die dan. Wij kijken of we beschikbare informatie kunnen vinden in ons netwerk en zullen anders kijken of we dat kunnen (laten) produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *